skip to Main Content
0485.41.58.26 info@kinetrust.be

Ons lichaam bestaat uit 2/3e vocht. Dit bevindt zich overal in het lichaam, in de bloedbanen, rondom de cellen, in de lymfebanen en in de hersenen. Met Manuele lymfedrainage ad modum Vodder gaan wij hierop inwerken. Hierbij kunnen we zowel zichtbare als onzichtbare oedemen behandelen. De zichtbare oedemen zijn gekend als een dikke arm na een okselklierontruiming bijvoorbeeld of dikke, vermoeide benen op warme dagen. De onzichtbare oedemen zijn minder bekend. Dit kan zich uiten in darmklachten wanneer de darmlymfe gestoord is of in hoofdpijn wanneer er een verstoring van de vochtbalans is ter hoogte van de schedel. Zo zijn er vele klachten waarbij men vaak niet denkt dat een vochtprobleem aan de oorzaak kan liggen, maar die wij wel kunnen behandelen met manuele lymfedrainage ad modum Vodder. Daarnaast heeft deze methode ook een positief effect op de immuniteit. De belangrijke voedingsstoffen worden namelijk opgenomen uit ons voedsel door de darmlymfe, ook de antilichamen worden aangemaakt en vervoerd in het lymfestelsel. Verder zal lymfedrainage ook ons stress-systeem tot rust brengen wat ervaren wordt als een relaxerend effect.

Beste Patiënt,

Naar aanleiding van het Covid19-virus vraag ik U met volgende maatregelen rekening te houden wanneer u naar de praktijk komt. 

- Kom op afgesproken uur. Bent U te vroeg wacht dan in de auto of buiten. De wachtzaal is niet in gebruik zodat patiënten elkaar niet kunnen kruisen. 

- Indien U in het bezit bent van een mondmasker, zet dit dan op.   

- Ontsmet of was U handen bij binnenkomst

- Breng Uw eigen handdoek mee om op de tafel te leggen. 

- Hebt U koorts of luchtwegklachten of heeft iemand in uw gezin deze klachten, bel uw afspraak af totdat U of Uw familielid beter is

Bedankt om hiermee rekening te houden. 

Back To Top