skip to Main Content
0485.41.58.26 info@kinetrust.be

Bent U zwanger? Proficiat! Dit is een hele verandering en niet alleen in je leven maar ook in je lichaam. Het is belangrijk, zeker bij een eerste zwangerschap, dat je je goed kan voorbereiden. In de vroege prenatale lessen overlopen we hoe je lichaam verandert tijdens de zwangerschap, waaronder een toegenomen mobiliteit in je gewrichten. Dit kan opgevangen worden door wat extra oefeningen, deze zijn ook niet slecht om je conditie te onderhouden. Ook geven we tips over houdingen en veranderingen in houdingen. Daarnaast leer je je reeds bewust worden van je bekkenbodem die je baby draagt en een belangrijke rol speelt tijdens de zwangerschap en de bevalling. Tijdens het laatste trimester gaan we dieper in op de arbeid en de bevalling zelf. Zo leer je posities die je pijn kunnen verlichten tijdens de arbeid, verschillende uitgangshoudingen voor de bevalling en perstechnieken. Het kan aangenaam zijn dat de partner de laatste beurten meekomt om te leren helpen tijdens de arbeid en het persen. Dan voelt hij/zij zich betrokken en ook beter voorbereidt.

Beste Patiënt,

Naar aanleiding van het Covid19-virus vraag ik U met volgende maatregelen rekening te houden wanneer u naar de praktijk komt. 

- Kom op afgesproken uur. Bent U te vroeg wacht dan in de auto of buiten. De wachtzaal is niet in gebruik zodat patiënten elkaar niet kunnen kruisen. 

- Indien U in het bezit bent van een mondmasker, zet dit dan op.   

- Ontsmet of was U handen bij binnenkomst

- Breng Uw eigen handdoek mee om op de tafel te leggen. 

- Hebt U koorts of luchtwegklachten of heeft iemand in uw gezin deze klachten, bel uw afspraak af totdat U of Uw familielid beter is

Bedankt om hiermee rekening te houden. 

Back To Top