skip to Main Content
0485.41.58.26 info@kinetrust.be

Afspraak maken

U kan online een afspraak inboeken. Vindt U geen passend moment twijfel dan niet om telefonisch contact op te nemen. Samen vinden we zeker een geschikt moment.
Telefonisch een afspraak maken op het nummer 0485/41 58 26.

Eerste behandeling

De eerste behandeling bestaat uit het aanvullen van uw dossier en een kinesitherapeutisch onderzoek. De behandeling kan al kort gestart worden, maar het zal pas vanaf de 2e behandeling zijn dat we U een volledige behandeling kunnen geven. Graag de eerste keer uw identiteitskaart, klever van de mutualiteit en voorschrift meebrengen.

Betalingen

Elke maand wordt er een rekening gemaakt van de uitgevoerde behandelingen die maand, hiervan krijgt U ook de bijhorende getuigschriften voor terugbetaling te bekomen van de mutualiteit. Dit kan cash, met bancontactapp of via overschrijving afgerekend worden.

Wij zijn gedeconventioneerd, onze tarieven die wij hanteren kan u terugvinden op de desbetreffende pagina.

Op tijd komen!

Beste patiënt graag vragen wij u op tijd te komen. Wanneer U minder dan 10 minuten te laat komt zal de behandeling nog opgestart worden, deze zal dan wel eindigen op het geplande uur en dus geen volle 30 minuten duren. Wanneer U meer dan 10 minuten te laat bent, zal de behandeling niet meer gestart worden, maar wel worden aangerekend.

Annulatie van afspraken

Gelieve tijdig te verwittigen wanneer U niet aanwezig kan zijn. Wanneer u op het laatste moment afbelt of niet komt opdagen zal de volledige zitting in rekening gebracht worden.

Bereikbaarheid

De kine praktijk is gelegen langs de buitenring van Sint-Niklaas, dit maakt ons gemakkelijk bereikbaar vanuit Sint-Niklaas en omliggende gemeenten.

Komt U met de auto?

De kinesisten praktijk is gelegen op de N70 tussen Tereken en Driegaaien. Er is parkeermogelijkheid voorzien voor de deur.

Komt U met de bus?

Op slechts 200m van de kinesist praktijk is er een bushalte. Hier stopt lijn 21 (Lokeren – Sint-niklaas – De Klinge -Meerdonk) en lijn 22 (Lokeren – Sint-Niklaas – Hulst)

Gegevens
Prinses Josephine-Charlottelaan 69, Sint-Niklaas
info@kinetrust.be
0485.41.58.26
Back To Top