skip to Main Content
0485.41.58.26 info@kinetrust.be

Na de bevalling is het belangrijk dat je tijd en rust neemt met je baby om elkaar te leren kennen. Je moet niet direct opstarten met de kinesitherapie. In de prenatale lessen leer je reeds de bekkenbodemspieren aanvoelen en de oefeningen die je de eerste weken na de bevalling zelf thuis kan doen. Na enkele weken kunnen we starten en overlopen we hoe de bevalling verlopen is. Samen gaan we de bekkenbodemspieren uitdagen tijdens corestability oefeningen en verschillende bewegingen. Het is belangrijk om deze spieren na elke zwangerschap opnieuw op te trainen. Voordeel is dat je hierdoor nog sneller terug in vorm gaat zijn.

!! Heb je echter problemen om je urine op te houden of kan je juist moeilijk naar toilet gaan? Hiervoor verwijs ik U graag door naar een gespecialiseerde bekkenbodemtherapeut. https://www.bicap.be/nl/zoek-een-kinesist

Beste Patiënt,

Naar aanleiding van het Covid19-virus vraag ik U met volgende maatregelen rekening te houden wanneer u naar de praktijk komt. 

- Kom op afgesproken uur. Bent U te vroeg wacht dan in de auto of buiten. De wachtzaal is niet in gebruik zodat patiënten elkaar niet kunnen kruisen. 

- Indien U in het bezit bent van een mondmasker, zet dit dan op.   

- Ontsmet of was U handen bij binnenkomst

- Breng Uw eigen handdoek mee om op de tafel te leggen. 

- Hebt U koorts of luchtwegklachten of heeft iemand in uw gezin deze klachten, bel uw afspraak af totdat U of Uw familielid beter is

Bedankt om hiermee rekening te houden. 

Back To Top