skip to Main Content
0485.41.58.26 info@kinetrust.be

In onze huidige maatschappij gaat het vaak om presteren. Hierdoor vragen we in vele gevallen te veel van ons lichaam en gaat ons stress-systeem in overdrive. Dit kan vele lichamelijke klachten veroorzaken. Enkele voorbeelden zijn chronische hoofdpijn, maag- en darmklachten, slaapstoornissen, hyperventilatieklachten en ga zo maar door.

Het doel van relaxatietherapie is om een evenwicht te vinden tussen de verplichtingen en ontspanning. Samen gaan we op zoek naar iets wat voor U werkt als ontspanning. Er is een brede waaier van mogelijkheden die we afgaan zodat U kan ervaren wat het beste werkt in uw geval. Enkele voorbeelden zijn: relaxatietechnieken van Schultz, relaxatietechnieken van Jacobson, ademhalingskinesitherapie, manuele lymfedrainage, op zoek gaan naar een sport, op zoek gaan naar een hobby of een rustmoment in uw dagelijkse rush.

Beste Patiënt,

Naar aanleiding van het Covid19-virus vraag ik U met volgende maatregelen rekening te houden wanneer u naar de praktijk komt. 

- Kom op afgesproken uur. Bent U te vroeg wacht dan in de auto of buiten. De wachtzaal is niet in gebruik zodat patiënten elkaar niet kunnen kruisen. 

- Indien U in het bezit bent van een mondmasker, zet dit dan op.   

- Ontsmet of was U handen bij binnenkomst

- Breng Uw eigen handdoek mee om op de tafel te leggen. 

- Hebt U koorts of luchtwegklachten of heeft iemand in uw gezin deze klachten, bel uw afspraak af totdat U of Uw familielid beter is

Bedankt om hiermee rekening te houden. 

Back To Top