skip to Main Content
0485.41.58.26 info@kinetrust.be

Joyka Milliau

Vanuit een passie voor sport, ontstond de interesse naar de werking van het menselijk lichaam met zijn 206 botten en ongeveer 656 spieren die allemaal aangestuurd en bevoorraad worden door een complex zenuw- en bloedvatenstelsel. Het besluit kinesitherapeut te worden was snel gemaakt.

In 2014 behaalde ik mijn Master in de Revalidatie wetenschappen en kinesitherapie bij musculoskeletale aandoeningen. Aansluitend deed ik het postgraduaat manuele therapie in 2015.
In 2017 stond dry needling op het programma en in 2018 legde ik me toe op manuele lymfedrainage ad modum Vodder.

Ik ben Ioanna en om me beter te leren kennen, stel ik me hier kort voor. In 2016  ben ik afgestudeerd van de afdeling Kinesitherapie aan het Technologisch Instituut van Athene.  Ik begon mijn carrière door te werken in een privépraktijk en revalidatiecentrum in Athene.  Gedurende deze jaren heb ik opleidingen gevolgd in Manuele Therapie (Maitland Concept, Mulligan Concept).  In 2019 ben ik naar België verhuisd en in juni 2021 ben ik afgestudeerd aan de KU Leuven als Master in de Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie met als specialisatie manuele therapie. Mijn passie is het werken met patiënten met musculoskeletale problemen en chronische pijn.  Ik geloof dat individuele behandeling,  actieve levensstijl en samenwerking met de patiënten de sleutelelementen zijn om symptoomvermindering en een betere kwaliteit van leven te bevorderen.

Specifieke interessegebieden: wervelkolom, persisterende musculoskeletale aandoeningen, postoperatieve revalidatie, functionele oefentherapie

Ioanna Miari

Back To Top