skip to Main Content
0485.41.58.26 info@kinetrust.be

Joyka Milliau

Vanuit een passie voor sport, ontstond de interesse naar de werking van het menselijk lichaam met zijn 206 botten en ongeveer 656 spieren die allemaal aangestuurd en bevoorraad worden door een complex zenuw- en bloedvatenstelsel. Het besluit kinesitherapeut te worden was snel gemaakt.

In 2014 behaalde ik mijn Master in de Revalidatie wetenschappen en kinesitherapie bij musculoskeletale aandoeningen. Aansluitend deed ik het postgraduaat manuele therapie in 2015.
In 2017 stond dry needling op het programma en in 2018 legde ik me toe op manuele lymfedrainage ad modum Vodder.

Robin De Praeter

Ik ben Robin, in 2022 ben ik afgestudeerd aan de Universiteit Gent als master in de opleiding Revalidatiewetenschappen en kinesitherapie. Ik wou altijd al graag met mensen werken en de medische wereld interesseerde me reeds van jongs af aan. Een goede band tussen de patiënt en therapeut is voor mij zeer belangrijk. Mijn doel is dan ook om samen met de patiënt een individuele behandeling op maat uit te werken. Hierbij geloof ik dat een manuele behandeling in combinatie met oefentherapie en een actieve levensstijl kernbegrippen zijn.
Zelf ben ik geïnteresseerd om nog manuele therapie en dry-needling bij te studeren alsook me te blijven bijscholen om een zo optimaal mogelijke zorg te kunnen leveren.

Gegevens
Prinses Josephine-Charlottelaan 69, Sint-Niklaas
info@kinetrust.be
0485.41.58.26
Back To Top