skip to Main Content
0485.41.58.26 info@kinetrust.be

Vanuit een passie voor sport, ontstond de interesse naar de werking van het menselijk lichaam met zijn 206 botten en ongeveer 656 spieren die allemaal aangestuurd en bevoorraad worden door een complex zenuw- en bloedvatenstelsel. Het besluit kinesitherapeut te worden was snel gemaakt.

In 2014 behaalde ik mijn Master in de Revalidatie wetenschappen en kinesitherapie bij musculoskeletale aandoeningen. Aansluitend deed ik het postgraduaat manuele therapie in 2015.
In 2017 stond dry needling op het programma en in 2018 legde ik me toe op manuele lymfedrainage ad modum Vodder.

Ik ben Evy Boel, net afgestudeerd als master in de revalidatiewetenschappen en kinesitherapie bij musculoskeletale aandoeningen aan de Universiteit Gent.

Van september tot januari zal ik Joyka bijstaan tijdens haar zwangerschapsverlof. 

Net zoals Joyka, vind ik een vertrouwensrelatie tussen patiënt en therapeut belangrijk als basis van een goede revalidatie of kinesitherapeutische behandeling. 

Het revalidatieproces vormt een evenwichtige combinatie van manuele ‘hands on’ therapie en actieve ‘hands off’ oefentherapie. Samen met jou zou ik graag op zoek gaan naar deze balans aangepast aan jouw klachten en jouw doelen.

Met veel enthousiasme hoop ik jullie zo goed mogelijk verder te kunnen helpen!

Beste Patiënt,

Naar aanleiding van het Covid19-virus vraag ik U met volgende maatregelen rekening te houden wanneer u naar de praktijk komt. 

- Kom op afgesproken uur. Bent U te vroeg wacht dan in de auto of buiten. De wachtzaal is niet in gebruik zodat patiënten elkaar niet kunnen kruisen. 

- Indien U in het bezit bent van een mondmasker, zet dit dan op.   

- Ontsmet of was U handen bij binnenkomst

- Breng Uw eigen handdoek mee om op de tafel te leggen. 

- Hebt U koorts of luchtwegklachten of heeft iemand in uw gezin deze klachten, bel uw afspraak af totdat U of Uw familielid beter is

Bedankt om hiermee rekening te houden. 

Back To Top